Metode de livrare

Modalități de livrare (NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ)

Livrarea produselor comandate online se face prin firmele de curierat rapid, Cargus sau Sameday, oriunde în țară. (VALABIL PENTRU LIVRARILE NAȚIONALE)

Comenzile plasate până în ora 13:00 se vor livra în maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Comenzile plasate după ora 13:00 se vor livra în 48 de ore de la primirea comenzii. Timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc sau de timpul de prelucrare a unora dintre produse. În cazul în care exista probleme cu un anumit produs și timpul de livrare va fi mai mare, veți fi contactat telefonic.

Costul de livrare este GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 349,9 lei. Pentru comenzile care nu depășesc valoarea de 349,9 lei, costul de livrare este 19,99 lei.

Pentru comenzile naționale este valabilă următoarea modalitate de plată: plata cu cardul și ramburs.

Livrarea produselor comandate online se vor livra internațional prin firma de curierat DHL, oriunde în Europa. (VALABIL PENTRU LIVRARILE INTERNAȚIONALE)

Timpul de livrare poate sa difere de la o țara la alta și de aceea intervalul de livrare poate fi de la 3 zile lucrătoare până la 7 zile. De asemenea costul de livrare este 149,99 lei indiferent de țara unde va fi livrată comanda.

Pentru comenzile internaționale este valabilă următoarea modalitate de plată: plata cu cardul.